Keilaus ja biljardi Forssan keilahallissa

Siirry ajanvaraukseen

Kumoa keiloja ja pussita palloja aktiivisesti harrastaen tai rennosti viihtyen Forssan keilahallissa.

 
Keilaus on hauska laji, joka sopii kaikille ikään ja kokoon sekä harrastustasoon katsomatta. Hallissamme Forssassa on 8 rataa asianmukaisilla ominaisuuksilla. Laajasta pallovalikoimasta jokainen, jopa perheen pienin, löytää varmasti omansa.
  
Kenkävuokra on 1,50 € / kerta 

 

Ajanvarauksen voit tehdä kätevästi netissä. 

Hohtokeilaus

Saat erilaista hohtoa keilaukseen perinteisen tyylin rinnalle! Vietä aikaa hohtokeilaten perheen, kavereiden tai vaikka työporukan kesken tai miksei yksinkin. Diskovaloissa kylpevä halli, taustalla soivat hittibiisit ja savukone luovat tunnelman, joka on kokemisen arvoinen.
 
Juhlat tulossa? Hohtokeilaa biletunnelmissa! Hohtokeilaus on erilainen tapa viettää synttäreitä, polttareita tai mitä tahansa muita juhlia. Kaikki pitävät hauskaa ja keilaavat omalla tyylillään ja taidoillaan. Me järjestämme puolestasi unohtumattoman päivän! Voimme hoitaa tarjoilut ja ravintolastamme, jolla on myös C-oikeudet, saa virkistäviä juomia juhlaasi siivittämään.

 

Hohtokeilausajat ovat pe–la klo 19–22.

Hinta on 24 € / tunti.

Biljardi ja Snooker 

1 keppi, 6 pussia ja monta palloa – meillä voit myös pelata biljardia ja snookeria! Biljardi sekä snooker ovat kehittäviä pelejä yksinkin pelattuna, mutta kavereiden kanssa otettu matsi lyö laudalta monet muut vapaa-ajan aktiviteetit. Varustuksena hallissamme on yksi 9 jalan biljardipöytää sekä  yksi 12 jalan snookerpöytä keppeineen ja palloineen.

 

Hinta on 8 € / tunti ja varauksen voit tehdä hallilta tai suoraan kotisivuiltamme varaavuoro.com/forssa

Siirry ajanvaraukseen!

Ravintolamme – kun jano tai nälkä yllättää!

Ravintolastamme saat palan painiketta ja kurkun kostuketta.
Katso ruokalista tästä »